Vår badrumsinredning

Badrumsinredning från Gårö Badrum definierar kvalitet.


Vi har levererat hållbar badrumsinredning till Sveriges fastighetsbolag sedan 1960-talet. Utforska vårt kompletta sortiment av badrumsskåp, högskåp, kommoder och belysning som andas tidlös design, hållbarhet och stabilitet. Med traditionellt hantverk och modigt nytänkande skapar vi badrum där kvaliteten märks i detaljerna. Med Gårö får du:

  • alltid 5 till 10 års garanti
  • ett brett, flexibelt utbud för alla typer av badrum
  • bästa totalekonomi
dominant

Svenska badrumsmöbler för fastighetsbolag som hustillverkare

Gårö Badrum tillverkar badrumsmöbler med extra fokus på hållbarhet och klassisk känsla. Det gör skåpen perfekta för exempelvis fastighetsbolag, byggföretag och aktörer inom nybyggnation. All vår produktion sker under samma tak, vilket borgar för snabba beslut och kostnadseffektiva resultat. 

I tät dialog tillsammans med våra användande kunder samt produktionstekniker förverkligar vi dina badrumsvisioner. Standardiserade upphängningsanordningar och stommar gör att skåpen passar i olika typer av badrum. Naturligtvis är alla skåp tillverkade i Sverige. Närproducerat, det är viktigt för en hållbar utveckling.

Hållbara och ekonomiska lösningar inom badrumsinredning

Gårö Badrum är en del av Gårö Plåtprodukter, ett familjeföretag som är beläget mitt i den industritäta Gnosjöregionen. Spegelskåp från våra folkkära varumärken Kungsör och Femett pryder mångas badrum, och med ett genuint fokus på hållbara och ekonomiska lösningar har vi stor kapacitet att lösa dina behov. 

Vi hjälper dig hela vägen från ritbordet till färdig produkt. Välkommen att kontakta oss!