Är du sugen på nya utmaningar?


Vi söker alltid efter duktiga medarbetare.

Lediga tjänster just nu:

  • 1st Operatör till vårt stans/laserteam – kvällstid
  • 1st Operatör till vårt stans/laserteam – dagtid
  • 2st Operatörer till vårt kantpressteam – dagtid

Operatör stans/laserteam

Tjänsten innebär att du ställer, övervakar och kontrollerar våra stans och lasermaskiner. Du som söker har ett ständigt driv och är tekniskt intresserad. I jobbet är problemlösning och produktionstänk vardag och du ser detta som en utmaning. Det är meriterande om du har erfarenhet av stans och lasermaskiner eller liknande produktion. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift är en förutsättning. Tjänsten är förlagd till kvällstid.


Operatör kantpressteam:

Du som söker är tekniskt intresserad, noggrann och van att jobba i ett högt tempo. Har du erfarenhet av plåtbearbetningsmaskiner och helst bockning är detta meriterande. Även erfarenhet av ritningsläsning är meriterande. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift är en förutsättning. Tjänsten är förlagd till tidigt dagskift så man måste kunna ta sig till och från jobbet utan att vara beroende av kollektivtrafiken.

Hos oss får du jobba i ett företag som ständigt utvecklas, aldrig kompromissar med arbetsmiljö och säkerhet och som alltid sätter kunden i centrum.

Låter det spännande! Tveka inte att skicka ditt CV till bjorn.lundberg@gppab.se

Har du frågor kring tjänsterna eller om oss som företag – hör av dig per telefon till Björn, 0370-332340