Är du sugen på nya utmaningar?


Vi söker alltid efter duktiga medarbetare.

Lediga tjänster just nu:

  • 1st Operatör/programmerare till vårt bockautomatsteam – dagtid
  • 1st Operatör till vår kantpressteam – dagtid
  • 1st Materialadministratör till vårt stans/laserteam – dagtid

Operatör/programmerare bockautomatsteam:

Du som söker är tekniskt intresserad och problemlösningsorienterad. Du är noggrann och ansvarstagande. Det är meriterande om du jobbar eller har jobbat inom tillverkningsindustrin tidigare. Det är även meriterande om du har erfarenhet av ritningsläsning och programmering. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift är en förutsättning.

Operatör kantpressteam:

Du som söker är tekniskt intresserad, noggrann och van att jobba i ett högt tempo. Har du erfarenhet av plåtbearbetningsmaskiner och helst bockning är detta meriterande. Även erfarenhet av ritningsläsning är meriterande. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift är en förutsättning. Tjänsten är förlagd till tidigt dagskift så man måste kunna ta sig till och från jobbet utan att vara beroende av kollektivtrafiken.

Materialadministratör stans/laserteam:

Denna tjänst handlar om att bistå våra processer med material allt från råvarumaterial till emballage och färdiga produkter. Du som söker måste vara flexibel och kunna se var din insats behövs mest. Erfarenhet av att köra motviktstruck och jobba i affärssystem är meriterande. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift är en förutsättning.

Hos oss får du jobba i ett företag som ständigt utvecklas, aldrig kompromissar med arbetsmiljö och säkerhet och som alltid sätter kunden i centrum.

Låter det spännande! Tveka inte att skicka ditt CV till bjorn.lundberg@gppab.se

Har du frågor kring tjänsterna eller om oss som företag – hör av dig per telefon till Björn, 0370-332340