Karriär

Vill du spela padel och golf, eller varför inte åka rullskidor på jobbet?

Vi satsar framåt och investerar mer än någonsin. Vi bygger just nu till våra lokaler med ca 4500kvm produktionsyta och ytterligare drygt 1000kvm för personalen med omklädning, matsal, stort gym, golfsimulator och en padelhall. Vi är många som gillar Vasaloppet och har därför köpt ett rullskidband och stakmaskiner. Allt för att vi ska vara i form när vi ställer oss på startlinjen.

Ta chansen att få vara en del av denna satsning och sök någon av våra lediga tjänster. Skicka din ansökan direkt till sofia.pettersson@gppab.se eller ring oss om du vill veta mer.

Oftast kräver vi inga förkunskaper utan dina nya duktiga medarbetare utbildar dig här på plats. Det är givetvis en fördel om du arbetat inom industrin tidigare samt att du innehar truckkort. Alla våra instruktioner och arbetsorder är på svenska så det är viktigt att du behärskar språket.

Just nu söker vi efter

Stansoperatör

Som stansoperatör hos oss kommer du arbeta dagtid och ingå i ett team med andra medarbetare. Vi erbjuder en modern maskinpark med stort fokus på effektiv produktion. Vi ser att du har god kunskap i ritningsläsning och ett kvalitetstänk. Har du erfarenhet av att arbeta i plåt är det meriterande.

Operatör Bockautomat

Som bockautomatoperatör hos oss kommer du arbeta nattskift och ingå i ett team med andra medarbetare. Vi erbjuder en modern maskinpark med stort fokus på effektiv produktion. Vi ser att du har god kunskap i ritningsläsning och ett kvalitetstänk. Har du erfarenhet av att arbeta i plåt är det meriterande.

Kantpress/Montering

Som kantpressoperatör hos oss kommer du arbeta kvällsskift och ingå i ett team med andra medarbetare. Vi erbjuder en modern maskinpark med stort fokus på effektiv produktion. Du kommer både köra kantpressmaskiner samt vara behjälplig med montering. Vi ser att du har god kunskap i ritningsläsning och ett kvalitetstänk. Har du erfarenhet av att arbeta i plåt är det meriterande.

Svetsare

Som svetsare hos oss kommer du arbeta med MIG/TIG-svetsning och ingå i ett team med andra duktiga medarbetare. Vi ser att du har god kunskap i ritningsläsning och ett kvalitetstänk. I arbetsuppgifterna ingår TIG och MIG-svetsning samt kvalitetskontroll.

Montering

Vi söker dig som är tekniskt intresserad och har ett sinne för problemlösning. Som montör hos oss är dina huvudsakliga ansvarsområden montering och paketering. Vi lovar dig en god arbetsmiljö och härliga kolleger. Hos oss är du en självklar del i utvecklingen och får vara med och ta Gårö Plåtprodukter in i framtiden.