Stansning

Stansning av plåt

Vi på Gårö Plåt har en toppmodern stansavdelning och har idag åtta stansmaskiner som är fullt automatiserade. Tre av våra stansmaskiner är utrustade med vinkelsax som gör produktionsprocessen väldigt effektiv. Vårt stora verktygslager gör att vi ofta hittar en optimerad produktion där vi stansar i plåt och stansar hål i plåt utan att vi behöver göra nya verktygsinvesteringar.

Stansning är en av våra hörnstenar och vår kompetens inom stansning sträcker sig från små korta serier till stora serier som kräver flexibilitet och mångsidighet. Vi arbetar med att minimera materialspill och optimera ledtider för dig som kund.

Stansa plåt

Vi stansar med stans och dyna, bland annat i följande material, svartplåt, galvaniserat, rostfritt, koppar och mässing. Vi stansar och formar detaljerna till önskad form. Gårö bearbetar material från 0,7 mm upp till 6 mm. Formatet är upp till 1500 x 3000 mm.

Stansa hål i plåt

Att stansa hål i plåt är en effektiv metod att tillämpa när man vill bearbeta tunnplåt. Vi håller alltid en hög kvalitet och du är varmt välkommen att ringa oss. Vi på Gårö Plåt hjälper dig gärna med stansning i önskat material.

Möjligheter med automatiserad stansning

Automatiserat och snabbt. Stansning är en av våra hörnstenar. Vår kompentens inom stansning sträcker sig från små korta serier till stora serier vilka kräver flexibilitet och mångsidighet.

Allt det kan vi erbjuda dig. Vi arbetar alltid med att minimera materialspill och optimera ledtider för dig som kund.