Kundteam

Kundteam

För att vi på Gårö Plåt ska kunna leverera en kvalitativ och kostnadseffektiv produkt så är tidig delaktighet en mycket viktig del i vårt helhetstänk. Vi tar hand om dig och när du är kund hos oss ska du känna dig som att du är en del av vår verksamhet.

På Gårö Plåt bygger vi ett kundteam som supportar dig med alla frågor du kan tänkas ha. Vi arbetar med

  • marknad
  • kundsupport
  • teknik & konstruktion
  • kvalitet

för att bygga långsiktiga relationer med dig.

Vi är gärna med i ett tidigt skede i er produktutveckling. Använd oss som bollplank för att hitta en kostnadseffektiv produkt. Vi ritar och konstruerar i Solid Works.

Plåttekniker med erfarenhet

Våra tekniker har lång erfarenhet av plåttillverkning och vet vilka metoder som lämpar sig bäst för att bearbeta och forma plåten. Våra processer är stansning, skärning, bockning, pressning, svetsning, montering och ytbehandling.

Vårt nära samarbete och nätverk med underleverantörer i Gnosjöregionen gör att vi inkluderar processer som vi själva inte har på Gårö Plåt.

Plåtbearbetning och plåtproduktion

Vi på Gårö Plåt arbetar med plåtbearbetning och plåtproduktion där du som kund ska känna att du är en del av vår verksamhet. Vi håller alltid hög kvalitet och erbjuder plåtbearbetning i ett nära samarbete med dig som kund. Varmt välkommen att kontakta oss på Gårö Plåt.