Legotillverkning

Gårö Plåt erbjuder legotillverkning av plåt. När vi utför legotillverkning, eller kontraktstillverkning, tillverkar vi och bearbetar plåt utefter dina önskemål. Hos oss får du hög kvalitet och kan lita på att vi alltid använder oss av en kostnadseffektiv produktion. Vi ger dig en helhet från ritning hela vägen till monterad och leveransklar produkt.

På Gårö Plåt har vi stor erfarenhet av bearbetning av tunnplåt, men tillverkar också material där vi kombinerar plåt, plast och trä. Vi erbjuder koncept och kundunika logistiklösningar till nöjda kunder i hela norra Europa. 

Välj kontraktstillverkning med Gårö Plåt

När du väljer att anlita oss för legotillverkning vill vi att du ska veta att vi alltid har ett personligt engagemang i vår arbetsprocess. Vi jobbar med kvalitet och kostnadseffektiv produktion och har över 20 års erfarenhet av helhetslösningar i plåt.

Vi vet också att din delaktighet som kund behöver komma in tidigt i arbetsgången så att du blir en självklar del i vårt helhetstänk. Våra tekniker är med dig hela vägen och tillsammans hittar vi de bästa lösningarna i legotillverkningen så att vi kan leverera kvalitativa och kostnadseffektiva produkter.

Vi jobbar alltid för att

  • garantera leveranssäkerhet 
  • leveranstiden ska hållas vid varje tillfälle
  • kostnadseffektiviteten ska bli en av de viktigaste faktorerna
  • ha tydliga rutiner som kvalitetssäkrar hela tillverkningsprocessen.

Legotillverkning i vår toppmoderna maskinpark

När du väljer att anlita oss på Gårö Plåt för din kontraktstillverkning tillverkar, stansar och skär vi plåten i vår toppmoderna maskinpark. Här har vi den allra senaste tekniken på varje avdelning inom såväl bockning som pressning och svetsning. Våra kompetenta medarbetare är flexibla och servar dig som kund med högsta kvalitet och leveranssäkerhet. 

Vill du veta mer om kontraktstillverkning av plåt?

Om du har fler frågor om kontraktstillverkning, när det är bra att välja legotillverkning eller om du bara vill informera dig kan du läsa mer här.

Kontaktformulär