20 år med helhetslösningar i plåt

gppab
2022-05-31

20 år med helhetslösningar i plåt

gppab

Tillväxten fortsätter för Gårö Plåtprodukter som förra året gjorde All Time High. Nu siktar man vidare mot framtiden med fokus på viktiga kärnvärden.

– Redan från början satte vi en standard med kärnvärden som vi vill ska genomsyra allt vi gör, säger vd Daniel Petersson. Det handlar om att vinna kundens förtroende och att främja kontinuitet genom att bygga långsiktiga relationer både med kunder, leverantörer och anställda. Det handlar också om att skapa delaktighet hos varje medarbetare – och att våga satsa offensivt. Maskinparken hos Gårö Plåtprodukter rymmer den allra senaste tekniken på varje avdelning inom såväl stans, laserskärning och bockning som pressning och svetsning.

Gårö Plåtprodukter fyller 20 i år. ”Vi fortsätter att jobba med våra kärnvärden i fokus” säger vd Daniel Petersson.

Hög investeringstakt genererar tillväxt

– Vi har haft en tillväxtvilja hela vägen som har tagit sig uttryck i att vi håller en hög investeringstakt och ligger långt fram tekniskt sett, samtidigt som vi också har vågat satsa på nya marknader, säger Daniel Petersson.
Den allra senaste maskininvesteringen är en automationslösning för punktsvetsning av förstärkningsprofiler för exempelvis hyllor och dörrar.

– Vi har sett en ökad efterfrågan på just punktsvetsning och vår investering genererade omedelbart en stor affär. Den här automationslösningen säkerställer både kvalitet och tid, säger vice vd Pierre Bengtsson.