Full fart framåt!

full fart garo platprodukter
2022-05-31

Full fart framåt!

full fart garo platprodukter

Nytt år och nya möjligheter. Gårö Plåtprodukter fortsätter med nya offensiva investeringar och passar samtidigt på att förstärka marknadsteamet.

De har knappt hunnit göra sig hemmastadda när GnosjoRegion.se kommer på besök. Tomas Wennblom och Fredrik Sylvan tillträdde efter årsskiftet som nytillskott på marknadsavdelningen hos Gårö Plåtprodukter.
– Vi har en ny marknadsorganisation och nya investeringar och det är väldigt inspirerande.

Samtidigt har vi ett enormt högtryck ute i produktionen, konstaterar en nöjd
vd Daniel Petersson.

Kundfokus är ett viktigt kärnvärde

Nu handlar det både för Tomas och Fredrik om att lära känna kunderna och bygga nya kontakter. För kundfokus är och förblir ett av de allra viktigaste ledorden hos Gårö.
– Långsiktiga relationer är målet, oavsett om det gäller kunder eller leverantörer. Våra kärnvärden är viktiga för oss, säger Daniel.

Fortsatta offensiva investeringar
Lika viktigt i Gårös företagsfilosofi är det att våga satsa offensivt. 2018 var inget undantag då det gällde maskininvesteringar. Bland annat utökades kantpressavdelningen med ytterligare en AMADA HG 1003 ATC med automatisk verktygsväxling.

– Investeringen är ett viktigt led i att reducera ställtiderna i produktionen, för att vara snabba på omställningar och mer flexibla, säger Daniel.

Ny stansmaskin igång – och kantpresscell på väg 2019 inleds med en ny maskin som integrerar både stansning och klippning i en flexibel plåtbearbetningscell. PrimaPower SG 1530 STS med höglager hanterar plåtformat upp till 1500×3000 mm.
– Vi har också en ny kantpresscell med robot på väg in längre fram i vår. Det är full fart, högt tryck och massor att göra, så vi fortsätter att investera i den senaste tekniken för att möta marknadens behov, säger Daniel Petersson.