”Hos oss möter du ett gott gäng”

Skarmavbild 2023 11 08 kl. 14.01.28
2023-11-08

”Hos oss möter du ett gott gäng”

Skarmavbild 2023 11 08 kl. 14.01.28

Teknik, kvalitet, order och sälj krokar arm inför varje kundprojekt hos Gårö Plåtprodukter – allt för att ge kunden den bästa produktionslösningen.

– Vi är ett väldigt gott gäng som har trevligt tillsammans, konstaterar Thomas Hansson.
Och den goda atmosfären lyser hela vägen fram till kunderna. Hos Gårö Plåtprodukter möter man inte bara säljarna Thomas Hansson och Tomas Wennblom när ett nytt projekt ska diskuteras. Kundteamet är en fyrklöver bestående av tekniker, kvalitet, order- mottagare och säljare.
– Visst kan vi sälja, men det är ju de som jobbar med konstruktion, teknik och kvalitet som oftast kan svara på kundens frågor. Sedan finns vi som säljare med och syr ihop affären, säger Tomas Wennblom.

Teknikerna hyllas av kunderna

Är det några som särskilt brukar uppmärksammas av kunderna så är det just Gårös tekniker.
– Här är vi starka. Våra tekniker hjälper till att anpassa produkten så att den funkar optimalt i vår maskinpark. De vet hur en bit ska konstrueras för att det ska bli både produktionsvänligt och kost- nadseffektivt, säger Tomas Wennblom. Kollegan Thomas Hansson är ny som säljare men har jobbat i 11 år med service och underhåll på Gårö.
– Så jag kan våra maskiner och vet vad vi klarar av att producera. Jag har sett produkterna i alla år och nu känns det riktigt roligt att få börja träffa kunderna, säger Thomas Hansson.

Tillbygge med storsatsning på personalen

Driven och taggad personal är den röda tråden hos familjeföretaget Gårö Plåtprodukter. Här satsar man just nu lite extra på personalen. Ett tillbygge på totalt 5 500 kvm reser sig ur skogsbrynet bakom nuvarande anläggning och den nya personalmatsalen liksom gym, padelhall och golfsimulator får härlig utsikt över mossen.
– Första etappen blir klar nu under hösten med nya hallar för lager, svets och utleverans. Resterande flyttar vi in i under våren, säger vd Daniel Petersson.

Se hela repotaget här